Kompani Ruud håndballskole – Bergen

Kompani Ruud håndballskole

Anført av vår nye hovedtrener, Fredrik Ruud, har vi gleden av å invitere barn mellom 8 – 13 år til håndballskole i Framohallen 12-14 august. Den tidligere soldaten skal sammen med resten av FyllingenBergen spillerne ha tre dager med aktiviteter før skolen starter opp igjen. Det vil være håndball som primær aktivitet i løpet av dagen, men det ryktes at Ruud er inspirert av Fenrik Aker fra tv-serien, kompani Lauritzen. Det betyr at barna lærer seg avmeldingsrutiner og ikke minst disiplin. Det vil være konkurranser og praktiske oppgaver som til slutt gjør at vi kan få barna til å bestå kompaniskolen.

Barna får mat, frukt og drikke til hele dagen.

Vi følger myndighetenes anbefalinger og retningslinjer rundt trening. Vi sender derfor ut mail noen dager før oppstart med mer informasjon.


Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=317273&hash=87F575FAE2D23D47BB4EAC2345792F09#init