Denne sesongen vil tidligere håndballspillere bidra til en spillerbørs på våre spillere og trenere. Spillerbørsen vil komme ut kort tid etter kampslutt og det vil trilles terninger og kommententarer hver enkelt spillers prestasjon.

Preben Rasmussen den tidligere FyllingenBergen spilleren som la opp alt for tidlig. Sammen med brødrene Bjørnsen, Harald Reinkind og Eivind Tangen har han vunnet alle titlene i norsk håndball. Nå skal han bedømme dagens Bergen Håndball spillernes prestasjon mot topplaget ØIF Arendal.

LES OGSÅ! Preben Rasmussen legger opp

Spillerbørs:

Tord Moen Vårdal: Terningkast 4

Åpner kampen meget bra, men sammen med laget faller hans prestasjon. Har gledelig nok stabilisert på et godt nivå som han i dag også holder.

Leander Seime: Terningkast 4

Lite involvert i spillet, men tar vare på sjansene og omsetter 3 av 3 forsøk. Bidrar også til å løfte publikum med å fyre opp hjemmepublikummet.

Philip Tandrup Holm: Terningkast 5

Gledelig at han viser godt angrepsspill, han gjør en av de bedre kampene for Bergen Håndball. Sikker på 7 meter, forventer at han tar mer ansvar fremover.


Herman Bredal Oftedal: Terningkast 2 

Klarer ikke vinne dueller, noe som skal være hans styrke. Må trøkke mer til, regner med han bidrar i botkassen etter å ha blitt polet av målvakten ved TO anledninger.


Birk Herman Inselseth: Terningkast 5

6 scoringer, 8 assist taler for seg selv. Binder forsvaret fint sammen med Holm. Nok en god prestasjon av den venstrehendte.   

Ebbe Stankiewicz: Terningskast 3

Han åpner fint med 2/2 men brenner 3 av de 4 siste. Det blir avgjørende for denne kampen og forventer høyere uttelling fremover. Det var i motsetning til kant kollega Seime meget gode vinkler han brenner.

Jens Dolberg: Terningkast 4

Bedring i danskens prestasjon, får ikke like mye spilletid i dag, men tar bra vare på mulighetene. Vil gjerne se han bruke skuddet i ankomsten mer.

Sebastian Mossestad: Terningkast 2

Får det ikke til å stemme i dag heller. Blir anonym i angrepsspillet med sidelengs bevegelser som kun tar plass for sine bakspiller kollegaer. Tynt!

Fredrik Clementsen: Terningkast 4

Solid spiller som jeg forventer mer ut av. Øif Arendal er tydelig opptatt av å ta han ut av spillet. Forsvinner helt vekk i 5-1 spillet. Reagerer også på at han blir brukt til å løpe bort i isolerte situasjoner. Bør være mulig å spille mer 2 mot 2 spill med Clementsen ferdigheter. Blir spennende å følge utviklingen hans videre.

Leif-Erik Brenne: Terningkast 2

1/3, hodemist på returløp som gav et fullfortjent rødt kort. Mørk dag på jobb.  

Trenerteamet: Terningkast 2

De første 20 er solide, da flyter spillet meget bra. Etter at Øif ligger om til 5-1 forsvar ser jeg at de legger opp til isoleringsspill uten noe effekt. Vi vinner ikke noen dueller og da forventer jeg at trenerteamet kan legge opp til mer kollektive spill. Hvor blir overgangene eller større bevegelsene av!?
Overtallsspillet gjør vi også ekstremt dårlig. Blir stående for lenge med 2.rekken i begge omgangene.

Marcus Soltvedt og Tobias Holm var begge på banene, men spilte for lite til vurdering.  

God helg til dere alle.