Klubbforum – Bergen

Klubbforum


Klubbforum – Kommersielle muligheter 26.04.2022

Bergen Håndball inviterte klubbene til samling med tema kommersielle muligheter.

Se vedlagt presentasjoner fra Trygve Johnsen – NHF og Eirik Andre Hesthammer Nore Neset Idrettslag.
Bergen Håndball sitt markedsmateriell ligger på bergenhandball.no og er åpen for alle dersom det kan være til inspirasjon.

Tusen takk for oppmøte og ikke minst takk til Scandic for herlig lunsj. Bilder fra seansen finner du under her.Bergen Håndball arrangerer folkefest i Haukelandshallen 12.desember!

Oppdatert 7.12 – Grunnet covid må vi begrense antall publikummere til 200 og unngå oppsamlinger. Fan-Zone og andre aktiviteter utgår derfor.


Søndag 12.desember spiller Bergen Håndball sin første kamp i Haukelandshallen mot en av medaljefavorittene Runar Sandefjord. 
Dette feirer vi med å fylle hallen og lar oss inspirere av det bergenske publikummet i Åsane Arena under Intersport cup. 
Vi gir bort hundrevis av billetter til håndballspillere i vår region, samt premier til den klubben som stiller med flest medlemmer. 
Klubben med flest medlemmer får hele Bergen Håndball på besøk til en aktivitetsdag i deres egen hall med flere timer planlagt aktiviteter,
samt premier fra våre samarbeidspartnere. 

På kampdag blir det tilrettelagt for barna og vi lager FAN-ZONE med ulike gøye aktiviteter. Det blir kule gjester og show før, under og etter kamp. 

Ordinært billettsalget åpner søndag 5.november kveld, men allerede i dag kan klubbene sikre seg billetter!

Sørg derfor for å dele denne mailen med trenere i DIN klubb!

Det gjøres ved å «kjøpe» billett i Bergen Håndball sin app/hjemmeside. Velg seksjon b og skriv inn promokode. 

Promokoden er navnet på din klubb. Alle klubbene starter med stor bokstav og Ø er erstattet med O. A erstatter Å. 

Eks: Bjornar, Noreneset, Soreide, BHK, Arstad 

Billettene er tiltenkt aktive medlemmer i klubbene, de vil være helt gratis for barna. Det er kun scannede/benyttede billetter som teller i konkurransen. Video fra klubbforum i Åsane Arena

Utdrag fra Bjarte Myrhol besøk på klubbforumHøstferie 2021:

Gjennom klubbforum fikk vi besøkt 15 håndballskoler med en eller flere spillere. Vi gjentar dette i vinterferie.

Lørdag 2.Oktober:

Her kan du lese om klubbforum 2.oktober.

Referat fra møte finner du her:


Lørdag 2.Oktober:

Storsamling i klubbforum – Åsane Arena

Idrettslaget Bergen Håndball ønsker å invitere alle klubbene i Bergen og omegn for en større samling hvor tema er rekruttering. Det er et program vi håper skal engasjere og inspirere alle våre i klubber i dette arbeidet. Med blant annet kanskje Norges største Håndballprofil på programmet borger det for en spennende ettermiddag i Åsane Arena. Bjarte Myrhol brenner for aktiviteten til barn og unge og vi gleder oss over at han tar seg tid til å bidra sammen med oss. 

Vi vil veldig gjerne at klubbene stiller med sine politiske ressurser og eventuelle ansatte til denne samlingen i Åsane Arena som avholdes lørdag 2.oktober.

Agenda for dagen:

15:30 – 16:00 Middag, Åsane Arena

16:00 – 17:00 Inspirasjonsforedrag v/ Bjarte Myrhol 

17:15 – 17:45 Bjørnar presenterer ballsidighet 

18:00 – 18:30 Diskusjon mellom klubbene på egne rekrutteringsstrategier  
18:30 – 18:45 Bergen Håndball presenterer de neste aktiviteteneMandag 30 august 2021 har vi invitert 13 av de største klubbene i Bergen og omegn til oppstartsmøte på Scandic City Bergen. Ambisjonen vår er å etablere ett kraftsenter for klubbmiljøene i vår region. De klubbene som har administrative ressurser ønsker vi å samle en gang hver måned til ulike temasamlinger. Klubbene som har denne type ressurser får ett spesielt stort ansvar for klubbene som kun har politiske/frivillige ressurser. Derfor ønsker vi å inndele i ulike soner.
Forhåpentligvis klarer vi da å skape samarbeidsfora i de ulike himmelretningene, slik at klubber med geografisk tilknytting har klubb strategiske samarbeid.

Større strategiske samlinger vil foreligge hver 3 mnd hvor alle 42 klubbene forhåpentligvis stiller. Her vil politiske/styre representanter stille fra klubben.

For å delta i forumet ønsker vi en innstilling på at klubben stiller med politiske ressurser og eller forankrer deltagelsen i klubb. Det er helt avgjørende at dette ikke er trenerstyrt, men ett klubb styrt forum.

På dette oppstartsmøte starter vi opp med prosjektet «trenerakademi». Her vil vår hovedtrener, Fredrik Ruud og vår ressurs Michael Jørgensen skape et miljø blant trenere mellom 16-30 år. Klubben kan fritt melde inn kandidater som kan være aktuelle her. Trenerene vil kostnadsfritt delta i programmet som blir laget. Her vil de få tett oppfølgning og være tilknyttet vårt faglige miljø.
Prosjektet ventes å starte opp straks vi har nok påmeldte kandidater.

Det jobbes med fremtidsrettede prosjekter, men det er klubbene som avgjør hvilke prosjekter som skal prioriteres.


Klubber med guttelag per 01.09.2021:

KnarvikAlver
LindåsAlver
AskøyAskøy 
Bergen HKBergen
BjargBergen
BjørnarBergen
BønesBergen
EidsvågBergen
Fana ILBergen
FlaktveitBergen
FyllingenBergen
GneistBergen
KalandseidBergen
KjøkkelvikBergen
KringlebotnBergen
LyngbøBergen
MathopenBergen
NordnesBergen
SandvikenBergen
SædalenBergen
SøreideBergen
TertnesBergen
Viking TIFBergen
ÅrstadBergen
ÅsaneBergen
Nore NesetBjørnafjorden
Os turnforeningBjørnafjorden
Søre Neset IdrettslagBjørnafjorden
OsterøyOsterøy
StordStord
IL SolidStord
Dale IL, VaksdalVaksdal
Voss HKVoss 
IL SkjergardØygarden
SotraØygarden
Sund handballklubbØygarden