Ute av cupen – Bergen

Ute av cupen

Fyllingen, uten Svend Magnus Pettersen, Jarle Rykkje og Torbjørn Aamelfot, tapte onsdag borte mot Follo i cupen. Et dårlig avslutningskvarter ødela håpet om Spektrum. Andri Stefan Gudrunarson ble Fyllingens toppscorer med 10 mål.

Fyllingen hadde føringen det meste av åpningsomgangen, men lagene gikk til pause på stillingen 11-11.

Fyllingen åpnet meget bra i den andre omgangen og ledet 19-15 etter 10 minutter av den andre omgangen. Deretter var det slutt for Fyllingen, Follo overtok resten av kampen, blant annet med frimerke på en solid Andri Stefan Gudrunarson. Til slutt kunne vertene fra Follo gå av banen med cupavansement med seier 28-25.

Fyllingen er dermed ute av cupen og kan konsentrere seg om Champions League og Postenligaen. Neste kamp er borte mot København førtskommende søndag.

I følge rapportene fra Fettberget alias Bollingsen var Andri Stefan Gudrunarson Fyllingens beste, mens også Tommy Petterson og Magnus Dahl gjør en godkjent innsats.