Markedspresentasjon – Bergen

Markedspresentasjon

Våre tre bærebjelker til en «Perfekt klubbdrift»

Bergen Håndball er så mye mer enn bare sport og hva som skjer på håndballbanen. Prosjektet Bergen Håndball baserer seg på å skape begeistring og tro på en bedre fremtid gjennom ulike prosjekter og virkemidler. Ved hjelp av klubbforum skal vi være en sentral og effektiv aktør for regionens håndballklubber når det kommer til administrativt – og sportslig kompetansedeling. I tillegg skal klubbforum støtte opp inn under våre ulike prosjekter som håndballskoler, hvor vi vil lage en arena for alle. Det vil si at vi sammen med klubbene arrangerer lokale og kostnadsfrie håndballskoler som sammen skaper rammer for en bedre fremtid for barn og unge. Nedenfor kan du lese mer om de ulike virkeområdene som er våre tre bærebjelker til en «perfekt klubbdrift».

Spillstall med forankring i grasrotklubbene

Vi er stolte av våre spillere med lokal tilhørighet. Grasrotklubbene skal kjenne på en stolthet over deres hverdagshelter som står rundt i hallene hver eneste dag for å lage grunnlaget for fremtidens spillere.

Hver eneste dag oppstår det drømmer. Drømmer som legger grunnlaget for hvem vi er og hvem vi ønsker å bli. Vi vet at ikke alle drømmer blir virkelig, men vi må allikevel prøve og gjøre den jobben som kreves for at det kanskje en dag skal lykkes. Vi tror at sjansen er størst for å nå sine drømmer dersom en får muligheten til å jobbe mot de i dine faste – og trygge rammer. Derfor oppfordrer vi til å jobbe hardt for hva du tror og drømmer om der du føler deg trygg. Bergen Håndball skal være en støttespiller for at flere med lokal tilhørighet når opp til å spille på elitenivå, men først når du er klar for det. Derfor jobber vi knallhardt med de ulike grasrotklubbene rundt om i regionen for å samme skape en større trygghet. Det skaper ro til å jobbe med det du vil som etter all sannsynlighet øker sjansen for å nå dine drømmer.

B2B oversikt

Ingenting hadde vært mulig uten våre samarbeidspartnere. Det er ene og alene årsaken til at vi tør å tenke lengre enn til neste uke. Derfor hyller vi disse aktørene ved å gi noe tilbake.

Vi har jevnlige treff med flere av våre samarbeidspartnere både for «hygge og business». Vi tror at det er en sammenheng ved disse to elementene, en sammenheng som skaper engasjement og interesse for både deg og meg. Nedenfor kan du navigere deg videre til ulike segmenter. Under partneroversikt får du en full oversikt over hva slags organisasjoner/bedrifter som er i vårt B2B nettverk, mens inn under profilering får du som er en potensiell beslutningstaker noe å bryne deg på. Her har vi nemlig satt sammen pakker og konkrete ideer som du kan kjøpe rettighetene til. Det kan være ulike markedsføringsmessige virkemidler for sosiale medier eller til noe så enkelt som logoprofilering på arrangement. Vi har også (selvsagt) laget en oversikt over alle de kommende aktivitetene for våre samarbeidspartnere. Ta en kikk og se om dette er noe for deg og din bedrift!

Klipp fra 2021

Våre fremtidsplaner

Vi har store planer for fremtiden og drømmer om en ny byarena, som skal gi etterlengtet aktivitetstilbud til nærmiljøet. Samt gi toppklubbene en ramme som skaper opplevelsesrike øyeblikk.