Håndballeksjon – Bergen

Håndballeksjon

I dagens Champions League kamp mot FCK i København fikk Fyllingen en håndballeksjon av de de danske mestrene. Positivt var det dog at både Eivind Tangen og Iben Hvidsten scoret mål i sin internasjonale debut.

I Svend Magnus Pettersen og Torbjørn Aamelfots fravær ble våre gutter en alt for lett match for danskene. Selv om vi tok ledelsen helt til å begynne med i kampen så varte det ikke så lenge. Ni minutter ut i kampen sto det 5-1, og når det var åtte minutter igjen av omgangen viste tavlen 14-5.

Iben kom med fly fra Bergen søndag da det ble klart at Svend Magnus ikke var fullt ut restituert etter sykdommen. Hele tre mål satte unggutten inn bak de rutinerte målvaktene til FCK (Kasper Hvidt og Steinar Ege). Fint å ta med seg på flyet hjem igjen mandag morgen!

FCKs nordmenn markerte seg i målprotokollen; Thomas Drange 6, Erlend Mamelund 6 og Einar Sand Koren 3.