Storkamp – Bergen

Storkamp

Fyllingen og Drammen møtes til rundens storkamp i Framohallen kl 1945 i kveld. Drammen er ubeseiret etter 2 kamper og gikk i helgen videre i E-cup. Fyllingen er revansjesugen etter 4 tap inkl Champions League, og har Svend Magnus Pettersen (bildet) tilbake for fullt til kveldens kamp.

Drammen har slått Haugaland og STIF så langt, og dermed har den nye treneren Kurtovic fått en god start. Laget har mistet noen spillere fra forrige sesong, men har erstattet dem med en blanding av rutine (Jani, Olaussen, Litborn), og spennende talenter. Laget tok tre strake seire i helgens E-cup kval i Kroatia, og møter av alle ting Stord i neste E-cup runde…

Fyllingen har som nenvt Svend Magnus tilbake i troppen, det samme er mest sannsynlig Torbjørn Aamelfot. Det er en revansjesugen gjeng som endrer Framohallen i kveld, kampen starter 19.45 pga tv-sending på TV2 Sport.

Møt frem og støtt guttene i jakten på sesongens andre hjemmeseier!