Møter verdens beste – Bergen

Møter verdens beste

Lørdag kveld står Fyllingen ovenfor sin mest utfordrende kamp noensinne. Bortekamp mot Ciudad Real, av mange regnet som det beste laget i verden, står på plakaten kl 19 lørdag kveld, og alt er klart i Fyllingen-leiren.

Fredag ble brukt som reisedag, og fremmøte på Flesland var kl 0500. 11 timer senere sjekket vi inn på hotellet i Ciudad Real, og by med 80000 innbyggere ca 3 timer sør for Madrid. Deretter bar det rett til trening i den fantastiske Quijote Arena med sitteplass til 5700 mennesker.

Kampen kveld starter kl 19.00 og sendes på TV2 Sport. Torbjørn (rygg), Per Arne (kne), Oddmund (kne), Preben (gips) er uaktuelle pga skader, dermed stiller Fyllingen dette laget i kveld:

Jas, Magnus
Iben, Espen, Kristian, Jarle
Erik, Alexander, Svend Magnus, Andri, Tommy, Harald, Eivind
Andreas