Gjensyn med Henrik – Bergen

Gjensyn med Henrik

Fyllingen møter Haslum i viktig kamp i Postenligaen onsdag kl 18.30. For publikum blir det gjensyn med vår kaptein gjennom mange år, Henrik Grøneng Nilsen. En publikum dessverre ikke får se på en stund, er vår egen playmaker Tommy Pettersson (bildet).

Haslum har startet sesongen med 5 poeng på 5 kamper, og ligger med det poenget foran Fyllingen. Lagets toppscorer, Henrik Westgård, ble skadet tidlig i sesongen og er ikke tilbake før neste sesong. Lagets playmaker er tilbake i Framohallen for første gang etter at han forlot Fyllingen etter 7 sesonger, nemlig Henrik Grøneng Nilsen.

For Fyllingen kommer både skadene og kampene tett for øyeblikket, men flere spillere er på vei tilbake på parketten etter skade. Ny på skadelisten er dessverre Tommy Pettersson, som skadet tommelen på mandagens trening. Foreløpig holder dette svensken ute noen kamper, vi får håpe han snart er tilbake.

Kampstart onsdag kl 18.30 i Framohallen.