Fyllingen-Haslum 31-28 – Bergen

Fyllingen-Haslum 31-28

Fyllingen vant 31-28 mot Haslum foran 414 tilskuere i Framohallen onsdag. Fyllingen la grunnlaget gjennom godt forsvarsspill og kontringer i 1.omgang, og gikk til pause med ledelse 18-12. Haslum var ajour på 22-22 før vertene igjen rykket fra. Espen Holand satte 8 mål på 8 skudd, og ble fortjent Fyllingens beste.

Fyllingen spilte for første gang i sesongen 6:0 fra start, og var meget bra bakover i første omgang. Preben og Erik var solide i midtforsvaret, og godt forsvarsspill gav Fyllingen mange kontringer frem mot pause.

Haslum åpnet sterkt i 2.omgang og etter 45 min var lagene like langt på 22-22. Kent Robin Tønnesen og Magnus Nørstebø (totalt 17 scoringer) var toneangivende for Haslum i denne perioden. Fyllingen rykket imidlertid fra igjen og kunne ta hjem seieren med 31-28. Dermed er Fyllingen nr 5 på tabellen etter kveldens runde.

Kampfakta: Fyllingen – Haslum 31-28 (18-12)