Verdens beste målvaktpar – Bergen

Verdens beste målvaktpar

Lørdag 21. november kl 1815 spiller Fyllingen sin siste Mesterligakamp på denne siden av årsskiftet. Vårt naboland i sør stiller med et av sine aller beste lag, og ikke minst verdens beste målvaktpar.

Danske FC København har både den danske og den norske landslagsmålvakten i sin stall med Kasper Hvidt og Steinar Ege. Vanligvis står disse to målvaktkjempene en omgang hver. Den som kommer til Haukelandshallen på lørdag får se om det blir taktikken denne gangen også. Uansett må vi regne med målvaktspill i verdensklasse. Men vi har klokketro på et Fyllingenlag som er på sporet og vil gjøre sitt beste for at ballen skal finne veien til nettmaskene bak de to herrer. 

Mer om Kasper Hvidt finner du her, og om Steinar Ege her.

Billetter til lørdagens kamp er å finne på www.billettservice.no.