Full pott for Fyllingen – Bergen

Full pott for Fyllingen

Har det klikket helt nå? Vet ikke forfatteren at man kommer ikke sovende til poengene i kamp mot noen av verdens beste lag? At Fyllingen faktisk ligger sist i Pulje C?

Jo jeg vet det, men det vi har tatt fullt på er i arrangement og som vertskap. Klubben har nå arrangert fire hjemmekamper i tillegg til kvalifiseringshelgen. Hele tre av disse hjemmekampene har vært i november hvor det også har sneket seg en seriekamp innimellom!

Det er ingen tvil om at det er ikke bare spillerstallen som har merket kjøret. Frivillige og ansatte har levert en formidabel innsats hvor vi har kommet ut med full poengscore i hver eneste kamp. Arrangementene våre har vært gjennomført profesjonelt og skikkelig, og våre gjester har vært ensidig positive til oss som vertskap.

En skikkelig takk til ALLE som har bidratt i denne svært hektiske tiden! Det er kun en hjemmekamp i Champions League igjen, og det er ikke før i mars 2010.

Hva er det vel å arrangere noen seriekamper etter dette 😉