Herlig seier mot Runar – Bergen

Herlig seier mot Runar

Fyllingen var i føringen gjennom hele kampen, og kunne til slutt innkassere en meget viktig seier med sifrene 25-20 borte mot Runar i kveld. Anders var meget fornøyd etter kampen og mente det var det mest stabile laget hadde gjort siden han kom til klubben.

-Vi gjør en meget god kamp bakover, og aller bakerst står Magnus en fantastisk kamp. 6:0 forsvaret er igjen strålende, med et ekstra pluss til Espen Holand som gjør en meget god jobb som venstre 2’er. Fremover er nok Eivind og Andri Stefan våre beste spillere i dag, men alle spillerne skal ha honnør for en kjempeinnsats, sier en veldig fornøyd Anders etter kveldens kamp.

Tommy var tilbake i troppen, men kom ikke på banen. Jarle stod over pga strekkskaden.

Kampfakta: Runar – Fyllingen 20-25 (11-13)

Toppscorer Runar: Jac Karlsson og Rambo 5 hver.

Mål for Fyllingen:

Svend Magnus 7
Andri Stefan 4
Kristian 4
Eivind 4
Andreas 3
Espen 2
Erik 1

Utvisninger: Runar 2×2, Fyllingen 3×2.