Seier i jevn kamp – Bergen

Seier i jevn kamp

I dagens Postenligakamp mot Elverum fulgte lagene hverandre hele veien. Elverum lå stort sett det ene målet foran hele veien frem til 18-19 midtveis i andre hvor Fyllingen for første gang tok ledelsen. Derfra og inn ble det enda tettere. Ny ledelse ved 23-24 og 25-26. 

Etter timeout, når det var 27 sekunder igjen, tok Elverum ut målvakten på stillingen 25-26 og ville jakte ett eller kanskje to poeng. Slik gikk det dog ikke. Svend Magnus snappet ballen og satte inn Fyllingens 27. i et tomt Elverumsmål.

Eivind var stor på banen i dag og viste sin skuddstyrke når Elverum lå skjevt 5.1 mot Svend Magnus. Både Svend Magnus og Eivind satte sine straffemål i første før de tilsammen brant tre. I andre fikk Kristian tillit og satte hele fire fra straffemerket.

Anders uttaler at det er svært viktig å ta poeng mot de presumtivt beste lagene (Elverum og Drammen) på bortebane for å kompensere for ettmålstapene mot Haugaland og Drammen først i sesongen. Det hele ble en utrolig spennende batalje hvor Magnus har endel viktige redninger for å holde oss inne i kampen.

Nå ligger vi plassert på andreplass på tabellen innen de to siste kampene før jule- og mesterskapspausen. Leser man aviser og hører på folk flest er oppfatningen at vi omtrent er på nedrykksplass. Så feil kan man ta…..

Kampfakta
Elverum – Fyllingen 25-27 (13-11)

Målscorere Fyllingen:
Andreas 7
Eivind 6
Kristian 5
Svend Magnus 4
Andri 3
Preben 1
Espen 1

Toppscorer Elverum:
Kjetil Aanestad 10

Utvisninger:
Elverum 3×2 og Fyllingen 1×2.