Sovende oppladning – Bergen

Sovende oppladning

Få timer før avkast i EM tok vi en telefon til klubbens representant for å høre hvordan det står til.

En heller søvning Magnus Dahl tar telefonen på vei til videomøte av motstander. Han kan fortelle at soving en viktig del av oppladningen frem mot dagens kamp! Etter video setter troppen seg i bussen på vei til hallen. Ellers har dagen bestått av en lett treningsøkt på formiddagen samt å få i seg næring.

Magnus forteller videre at troppen er i fin form for uten noen få som er plaget med litt forkjølelse. På tampen av samtalen lurer vi på hvem han ville tatt med om han skulle spille EM-manager. «Børge Lund og Kristian Kjelling» kommer det kjapt fra andre enden av røret. «Hva med din konkurrent Steinar Ege da?» «Jo du kan jo alltid ta han med og,» svares det da. Vi satser på at også Magnus får noen minuttet i buret i løpet av kveldens kamp og avslutter med å ønske han og laget lykke til!

PS. Fyllingens beskjedne 1. keeper nevner ingenting om at han tidligere i dag sto ut Stian Vatne i TV2 sin quiz konkurranse!
http://msn.tv2sporten.no/handball/em2010-menn/foelg-haandballguttas-kamp-om-pokalen-3104852.html