Landeveisrøveri – Bergen

Landeveisrøveri

Nok en gang er det bevist at håndballkamper avgjøres gjerne i de siste minuttene. Stord hadde føringen gjennom hele kampen, men da det var spilt 22:27 av andre omgang sluttet de å lage mål på stillingen 24-19.

Derfra og inn scoret Fyllingen seks mål slik at stillingen til slutt ble 24-25 og to poeng ble med på fergen fra Sandvikvåg.

En fantastisk opphenting som ihvertfall ikke undertegnede hadde satt mye penger på slik kampen utviklet seg. De siste 7:33 av kampen ble seieren sikret med flott innsats av Svend Magnus Pettersen, Magnus Dahl og Oddmund Berg.

Med Drammenseier i Haugesund er fremdeles avstanden opp til tabelltoppen fire poeng.

Neste kamp er Champions League borte mot HSV Hamburg torsdag 11. februar. Allerede tre dager etter (14. februar) følger neste Postenligakamp med Follo hjemme i Framohallen. MØT OPP!