Supporterklubben i gang – Bergen

Supporterklubben i gang

Mandag 1. februar hadde Fyllingen Håndballs supporterklubb sitt første møte. Rundt 40 stykker hadde møtt opp, både unge spillere og eldre supportere var representert, noe initiativtakerne til klubben var kjempefornøyde med.

På møtet fikk de nybakte supporterne hver sin Fyllingen-skjorte og nyttig info fra Rune Søvdsnes og Tommy Sulen. Søndag 14. februar er neste hjemmekamp, og da satser supporterklubben på å stille sterkt. Kledd i gult og blått, med trommer og heiarop håper de på å skape god stemning i Framohallen. – Det er viktig for spillerne å føle at de har et solid hjemmepublikum i ryggen, mener Rune Søvdsnes.

For den som ønsker å melde seg inn i supporterklubben, er det bare å sende en mail til Maria Fältnäs på maria_faltnas@hotmail.com eller møte opp på hjemmekampene.

Sjekk også ut Sydvesten førstkommende tirsdag for reportasje fra det første supportermøtet!