Hamburg for sterke – Bergen

Hamburg for sterke

Ikke helt uventet ble et av verdens beste håndballag for sterk motstand for Fyllingen i torsdagens kamp i Hamburg. En vel halvfull Sporthalle Hamburg fikk se et Fyllingenlag som leverte en god forestilling mot proffene som ligger på andreplass i Bundesliga. HSVs toppscorer ble deres danske høyrekant Hans Lindberg (bildet) med 11.

Kampen fikk et forløp som lignet på bortekampen mot Ciudad Real; godt med i første omgang for så å bli litt for liten i andre. Vittige tunger i bussen tilbake til hotellet kunne fortelle at assistenttrener for dagen, Erik Bjørnsen, hadde ansvar for første omgang mens Anders Fältnäs hadde andre. Om det ikke er sant så er det ihvertfall en god historie…

Bedre resultat en katastrofen hjemme og en fin «treningskamp» før en viktig kamp i Postenligaen mot Follo på søndag.

Kampfakta:
HSV Hamburg-Fyllingen Håndball 37-21 (17-13)

Målscorere Fyllingen:
Svend Magnus Pettersen 9 (3)
Eivind Tangen 4
Andreas Gjeitrem 3
Tommy Pettersson 3
Preben Rasmussen 1
Jarle Rykkje 1

Toppscorer HSV Hamburg:
Hans Lindberg 11 (3)

Utvisninger:
Hamburg 2×2, Fyllingen 4×2

2466 tilskuere i Sporthalle Hamburg