Vi møter Sandefjord – Bergen

Vi møter Sandefjord

Etter en fin reise tur/retur Zagreb og møte med en av Europas storheter, har Fyllingen denne uken forberedt seg godt før kveldens møte med Sandefjord. Øystein Havangs gutter er fulle av selvtillit etter seier i derby mot Runar, samt godt gjennomført kamp mot Elverum.

-Det er serien som betyr mest for oss, CL er bonus, bedyrer Anders Fältnäs før kveldens kamp. -Vi startet forberedelsene til kampen mot STIF søndag formiddag i Zagreb, og møter et ungt talentfullt lag ispedd erfaring både på banen og på benken. Øystein Havang har begynt å få god struktur på talentene, og laget spiller ulike offensive forsvarsvarianter. Blant spillerne finner vi Øysteins meget talentfulle sønn Rein Havang, samt rutinerte karer som Simen Hansen, Stein Olaf Sando og Thomas Pettersen, avslutter Anders.

Fyllingen måtte klare seg uten Magnus Dahl i Kroatia, men unggutten er forhåpentligvis tilbake i målet i kveld. Det er usikkerhetsmomenter knyttet til om Svend Magnus Pettersen kan spille, men vi håper og tror at storskytteren er med i kveldens tropp.

Vi oppfordrer folk til å komme seg ut av OL-Sofaen og støtte medaljejaktende Fyllingen kl 19.00 i Framohallen onsdag kveld.