Magnus drar trolig ut – Bergen

Magnus drar trolig ut

Magnus Dahl har i dag takket nei til Fyllingens tilbud om ny kontrakt, og ender etter all sannsynlighet i utlandet neste sesong.

-Ja, det er riktig. Magnus hadde frist til i dag med å gi oss en tilbakemelding. Svaret vi fikk var dessverre negativt, men det har vi forsåvidt vært forberedt på den siste tiden. Magnus har gjort en strålende jobb for Fyllingen de 3 årene han har vært her, han har fått stor tillit og han har utviklet seg enormt. Vi forstår at han nå ønsker å bli profesjonell håndballspiller, selv om vi helst skulle beholdt ham noen sesonger til. Vi kan imidlertid ikke gjøre annet enn å ønske ham lykke til videre i karrieren, og håpe at han får på plass kontrakt med en klubb han kan utvikle seg videre og få trygghet rundt seg. Men før det skal Magnus riste av seg kneskaden som har holdt ham ute de siste kampene, og gjøre en fantastisk avslutning på sesongen for Fyllingen, avslutter sportslig leder Rune Søvdsnes.