Tap mot Haslum – Bergen

Tap mot Haslum

Fyllingen tapte 28-25 borte mot Haslum onsdag, og mistet dermed muligheten til å ta innpå to poeng på Drammen. Det betyr at det er svært tett i toppen av tabellen når fem kamper gjenstår, og søndagens hjemmekamp mot Runar blir derfor en nøkkelkamp.

Vi har tatt en prat med de to lags trenere før den viktige kampen, og begynner med formlaget Runars trener Vidar Gjesdal.

-Vi gleder oss til søndag, og kan vel slå fast at det laget som vinner i Framohallen har mulighet til å følge Drammen hele veien i gullkampen. Vi har hatt fin flyt den siste tiden, blant annet med solid seier mot Drammen onsdag. Vi har imidlertid en svak statistikk i Bergen (to stygge tap de siste årene), men dette har vi til hensikt å gjøre noe med mot et skaderammet Fyllingenlag, sier Gjesdal, før han utdyper; – Alle er jo opptatt av at ikke Drammen skal vinne gull, og Fyllingen vant jo forrige sesong. Dermed synes jeg faktisk Fyllingen bør sørge for å gi de Runar de to poengene i helgen, siden vi da vil være i best posisjon til å hente inn Drammen, avslutter humoristen fra Tertnes. Runar stiller fulltallig tropp, eneste usikkerhetsmoment er venstrekanten Rune Skytøen som sliter med skade.

Fyllingen-trener Anders Fältnäs har følgende kommentar før helgens kamp:

Vi ønsker å ta medalje, og det betyr at kampen søndag bør vinnes. Vi har 4 strake seire mot Runar, så statistikken taler i vår fordel. Nåtiden er imiderltid noe annet enn historien, og vi er dessverre fortsatt noe skadeplaget når vi møter et formsterkt Runar. Vi skal imidlertid slåss med alt vi har for å ta to poeng søndag, og håper publikum vi møte opp i hopetall og støtte oss i medaljekampen!, avslutter Anders Fältnäs. Fyllingen stiller uten Andri (kne), Alex (strekk), og det er også usikkerhet knyttet til Magnus (jumpers knee) og Svend Magnus (strekk). Langtidsskadde Per Arne, Erik og Torbjørn er ute for resten av sesongen.

Kampstart i Framohallen er søndag kveld kl 18.00.

Vel møtt!