Informasjonsmøte – Bergen

Informasjonsmøte

Det er en krevende oppgave å drive en håndballklubb som skal favne alt fra minihåndball til Champions League. Flere og flere klubber rundt oss har tatt konsekvensen av dette og delt klubben i to. Vi er en av de aller siste eliteklubbene som fremdeles har alt i en klubb.

Styret har besluttet å foreslå for årsmøtet at klubben deles etter denne sesongen. Vi ser for oss at Herrer Elite, Herrer Rekrutt og G18/Spar skilles ut i en ny klubb. Det er viktig å understreke at dette kun er en juridisk deling for å skille regnskapene og få større fokus på sin egen virksomhet i hver av klubbene. Også det evige spørsmålet om hvem som ”sponser” hvem; går pengene fra bredde til elite eller omvendt vil være en saga blott.

Vi skal fremdeles, både internt og eksternt, oppføre oss som EN klubb!

Dette er en stor og viktig beslutning og vi vil derfor invitere til informasjonsmøte torsdag 25. mars kl 1800 i klasserommet i Framohallen. Vi oppfordrer alle interesserte til å ta turen for å få mer informasjon om bakgrunnen for styrets beslutning.

Det er en krevende oppgave å drive en håndballklubb som skal favne alt fra minihåndball til Champions League. Flere og flere klubber rundt oss har tatt konsekvensen av dette og delt klubben i to. Vi er en av de aller siste eliteklubbene som fremdeles har alt i en klubb.

 

Styret har besluttet å foreslå for årsmøtet at klubben deles etter denne sesongen. Vi ser for oss at Herrer Elite, Herrer Rekrutt og G18/Spar skilles ut i en ny klubb. Det er viktig å understreke at dette kun er en juridisk deling for å skille regnskapene og få større fokus på sin egen virksomhet i hver av klubbene. Også det evige spørsmålet om hvem som ”sponser” hvem; går pengene fra bredde til elite eller omvendt vil være en saga blott.

 

Vi skal fremdeles, både internt og eksternt, oppføre oss som EN klubb!

 

Dette er en stor og viktig beslutning og vi vil derfor invitere til informasjonsmøte torsdag 25. mars kl 1800 i klubbhuset. Vi oppfordrer alle interesserte til å ta turen for å få mer informasjon om bakgrunnen for styrets beslutning.