Serieavslutning – Bergen

Serieavslutning

Lørdag 10. april avsluttes det ordinære seriespillet i herrenes Postenliga. For Fyllingens del vil det si Håndballgalla sammen med Tertnes. Tertnes møter Gjøvik og Vardal kl 1530 og Fyllingen møter Bodø kl 1800.

Ternes har en kamp igjen etter denne og har mulighet til medalje i årets Postenliga. For Fyllingens del er det kun tabellplassering og ære som står på spill i en særdeles tett tabell.

Sluttspillet trekkes mandag 12. april mellom de fire øverste og de fire neste på tabellen. Vanligvis er det en stor fordel å ende blandt de fire øverste på tabellen for på den måten kunne få enklere motstand (på papiret). Slik årets Postenliga for herrer har utviklet seg er det mindre viktig nå. Alle slår alle og det er sterke lag hele veien!

Kvartfinalene spilles onsdag 21. april og søndag 25. april med hjemme- og bortekamp. Semifinaler og finaler spilles i Drammenshallen 30. april og 1. mai for både kvinner og menn.