Vår første skytterkonge! – Bergen

Vår første skytterkonge!

Lørdag var seriespillet over, og for første gang i historien kommer seriens toppscorer fra Fyllingen!

Svend Magnus Pettersen endte på 147 mål, fordelt på 92 spillemål og 55 straffer. Dette gir et snitt på 7 mål pr kamp, som for øvrig også var best av alle i divisjonen. (Det reelle snittet i til og med enda høyere, da en skadet Svend Magnus ikke var på banen i flere av de kampene hvor han stod på kampprotokollen).

Vi gratulerer Svend Magnus Pettersen med tittelen som årets skytterkonge, og satser på at han blir med oss videre også kommende sesong! Neste Fyllingen-spillere på listen var Eivind Tangen på 32.plass (78 mål), Espen Holand på 39.plass (74 mål) og Andreas Gjeitrem på 44.plass (70 mål).

En imponerende 2.plass på listen gikk til STIF`s fremadstormende unggutt Rein Havang. Uten ett eneste straffemål lagde han hele 133 mål, og var dermed mestscorende i antallet spillemål denne sesongen.