Fyllingen deles – Bergen

Fyllingen deles

Årsmøtet i Fyllingen Håndball har godkjent styrets forslag om å skille elitesatsningen fra resten av klubben. I praksis vil dette si at Postenligalaget, herrer rekrutt og G18 skilles ut fra Fyllingen Håndball og etableres i en ny klubb.

Det er en krevende oppgave å drive en håndballklubb som skal favne alt fra minihåndball til Champions League. Flere og flere klubber rundt oss har tatt konsekvensen av dette og delt klubben i to. Vi er en av de aller siste eliteklubbene som fremdeles har alt i en klubb.

Det er viktig å understreke at dette kun er en juridisk deling for å skille regnskapene og få større fokus på sin egen virksomhet i hver av klubbene. Også det evige spørsmålet om hvem som ”sponser” hvem; går pengene fra bredde til elite eller omvendt vil være en saga blott.

Vi skal fremdeles, både internt og eksternt, oppføre oss som EN klubb!