Første stikk til Fyllingen! – Bergen

Første stikk til Fyllingen!

Fyllingen spilte en god kamp mot Drammen onsdag, og gikk rett i ledelse 8-3. Drammen, anført at kantene Spanne og Jani, kom tilbake og utlignet til 16-16 noen minutter før pause. Hjemmelaget ledet med 2 mål halvveis.

2.omgang startet som den første, med et agressivt hjemmelag. 18-16 ved pause ble til 27-20, før Drammen valgte å merke ut Fyllingens skyttere (Eivind Tangen med 11 mål og Svend Magnus Pettersen med 8 mål). Fyllingen holdt imidlertid hodet kaldt, og sikret seg et bra utgangspunkt før returen med seier 38-29.

Eivind Tangen kom rett fra Frankrike med buss/fly, og var outstanding i denne kampen. Yngstemann banket inn 11 mål, og fikk fortjent bestemannspremien.

Returkamp lørdag kl 20.30 i Drammenshallen.

Kampfakta: Fyllingen-Drammen 38-29 (18-16)

Mål for Fyllingen:

Eivind 11
Svend Magnus 8
Andreas 5
Tommy 5
Kristian 4
Jarle 3
Espen 2

Toppscorer Drammen:

Christian Spanne 9

Dommere: Stikholmen/Isachsen