En annerledes duell – Bergen

En annerledes duell

Torsdag 12. august møtes rutine og ungt pågangsmot i Haukelandshallen når Jarle Alvær (Chess og Nornen) skal duellere med Fyllingens høyre kant Kristian Bjørnsen. I en superspennende ShootOut skal de sende avgårde 12 skudd hver fra forskjellige posisjoner mot en alltid opplagt Jas i mål.

Det ene ordet tok det andre i en diskusjon og det resulterte i at rutinerte Jarle Alvær møter Kristian Bjørnsen til duell. Diskusjonene går allerede høyt på Facebook om hvem som trekker det lengste strået.

I potten ligger det i tillegg til ære og berømmelse også et par gulrøtter til. Hvis Jarle vinner er han garantert en Postenligakamp for FyllingenBergen. Hvis Kristian vinner går Chess inn som sponsor.

Har 70-tallet en sjanse mot 90-tallet? Møt opp i Haukelandshallen torsdag 12. august kl 1730 for å overvære duellen live!