Chambéry – Fyllingen – Bergen

Chambéry – Fyllingen

Lagene fulgte hverandre til døren og da ordinær tid var over sto det 32-32 på tavlen. Etter traffekast vant Chambéry med ett fattig mål og møter Valladolid i søndagens finale. Når man vurderer prestasjonen skal man ta med seg at Chambéry endte på andreplass i den franske serien, kun slått av Montpellier!

Dagen etter kampen er vi omtalt i en rekke aviser. Både kampen (naturligvis), men også en artikkel om klubben. Vår kamp har fått mer spalteplass enn kampen Dunkerque-Valladolid. Avisene trekker særlig frem våre unge talenter; Harald Reinkind (vår beste i går) og Eivind Tangen.

Kampfakta

Chambéry – Fyllingen 38-37 (17-16), 32-32 etter ordinær tid

Målscorere Fyllingen:
Kristian Bjørnsen 7 (4)
Harald Reinkind 6
Andreas Gjeitrem 5
Eivind Tangen 4
Espen Holand 4
Preben Rasmussen 3
Eirik Nesje 2
Oddmund Berg 1

Toppscorere Chambéry:
Paty (landslagskant) og Roiné begge med 6

Vi spiller bronsefinale mot Dunkerque søndag kl 1600. Oppdateringer underveis i kampen på vår FB-side.