To viktige poeng – Bergen

To viktige poeng

Spenningen var stor til hvordan FyllingenBergen skulle klare seg i kampen mot nyopprykkede Vålerenga. "Som vanlig" var det et skadeskutt mannskap som dro østover for å tukte Klanens yndlinger. Selv Tommy Pettersson haltet med over fjellet for å sikre to poeng.

Første omgang var en jevn affære hvor Fyllingen ledet med ett til pause. Midtveis i andre fikk de gulkledde mer og mer kontroll. Til slutt ble det syvmålseier til Bergenslaget, noe vi ser oss godt fornøyd med.

Kampfakta

Vålerenga – FyllingenBergen 24-31 (16-17)

Målscorere FyllingenBergen:
Kristian Bjørnsen 8 (1)
Andreas Gjeitrem 6 (1)
Preben Rasmussen 5
Tommy Pettersson 4
Espen Holand 4
Lean Bach-Nielsen 2
Eivind Tangen 2

Toppscorer Vålerenga:
Trond Rønning og Espen Hanssen begge med 4

Utvisninger:
Vålerenga 3x2min og FyllingenBergen 3x2min

Dommere:
Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen

Tilskuere:
325