EHF Cup lørdag – Bergen

EHF Cup lørdag

Lørdag kl 1700 møter FyllingenBergen Alingsås HK i Nolhagahallen i Alingsås. Dette er den motstanderen vi kanskje trodde vi skulle ta poeng fra i fjorårets Champions League. Det har skjedde mye i begge klubbene siden vi møttes sist så utfallet i lørdagens kamp kan virke litt åpent, men med en liten fordel for Alingsås.

Vi har reise til Sverige med følgende spillere:
Morten Skarstein Hatlen, Preben Rasmussen, Iben Hvidsten, Andreas Gjeitrem, Harald Reinkind, Espen Holand, Kristian Bjørnsen, Alexander Benevoli, Eivind Tangen, Lean Bach-Nielsen, Oddmund Berg, Tommy Pettersson (bursdag), Erlend Storgjerde, Jan Stankiewicz og Ole Martin Michelsen.

Innen en time før kamp skal det strykes spillere slik at det kun er 14 på kamprapporten.

Vi vil rapportere underveis i kampen på våre Facebooksider.