Et godt utgangspunkt – Bergen

Et godt utgangspunkt

Kampen mellom Alingsås og FyllingenBergen ble en underholdende håndballkamp hvor bare 347 tilskuere fant bryet med å forlate sofaen. Vi er glad for at vi skal slå Alingsås to ganger kommende lørdag; mer enn 347 på tribunen og seier med mer enn tre!!

Gjennomgående ble det levert gode prestasjoner på alle plasser under kveldens kamp. Alingsås ledet så godt som hele kampen bortsett fra starten av andre. Lagene gikk til pause med ettmåls ledelse til Alingsås, men etter hvilen gikk våre opp i ledelse. Etter hvert ble det vel hele tre til oss før Alingsås igjen var foran. Få minutter før slutt kunne det virke som at det raknet litt og svenskenes ledelse kunne lett blitt både fem og seks. De gulkledde samlet seg igjen og det hele endte med tremålseier for Alingsås. Mulig å ta igjen? Oh yes!

Kampfakta

Alingsås HK – FyllingenBergen 28-25 (13-12)

Målscorere FyllingenBergen:
Andreas Gjeitrem 7
Eivind Tangen 6
Alexander Benevoli 4
Kristian Bjørnsen 3
Preben Rasmussen 2
Espen Holand 2
Harald Reinkind 1

Toppscorer Alingsås:
Johan Fagerlund 6

Utvisninger:
Alingsås 3×2 min og FyllingenBergen 3×2 min (alle til samme, så rødt kort til Alexander Benevoli)

Dommere:
Jens Carl Nielsen og Peter Lorentzen fra Danmark

Delegat:
Kristjan Halldorssson fra Island

Tilskuere:
347

(FyllingenBergen)