Viktig seier – Bergen

Viktig seier

Med store svingninger i prestasjonene var det knyttet noe spenning til kampen mot Runar. Stemningen vendte noe mer mot det positive da deres presumptivt beste (Trym Bilov-Olsen) var igjen i hvalfangerbyen grunnet karantene etter et rødt kort.

Første omgang var skikkelig «Rock’n Roll» (dvs at det svingte veldig). Vi leverte alt fra storspill til det mer middelmådige. Etter pause derimot var det mer skikk på sakene. Etter å ha ligget under med tre til pause gikk vi rett opp i tremålsledelse da det hele startet opp igjen. Vi tok kontroll på kampen derfra og ga ikke Runar overtaket igjen.

Kampfakta

FyllingenBergen – Runar 27-25 (12-15)

Målscorere FyllingenBergen:
Kristian Bjørnsen 7
Eivind Tangen 7
Andreas Gjeitrem 5
Espen Holand 3
Alexander Benevoli 2
Lean Bach-Nielsen 2
Harald Reinkind 1

Toppscorer Runar:
Spyridon Balomenas 8

Utvisninger:
FyllingenBergen 3x2min og Runar ingen.

Dommere:
Kjersti Arntsen og Ida Cecilie Gullaksen

Tilskuere:
311