Oslo Spektrum her e’ vi!! – Bergen

Oslo Spektrum her e’ vi!!

FyllingenBergen G20 tok seg til Juniorfinalen NM da de slo Drammen med sifrene 42-39. Etter en begredelig start på kampen reiste laget seg og leverte en mer overbevisende 2. omgang.

Kampen begynte med svakt forsvarspill fra begge lag. Drammen hadde i tillegg mer trykk forover og stakk ifra med syv mål på det meste. Omsider husket de gulkledde hvorfor de var kommet til hallen og reduseringene begynte å komme. Ved pause var Drammens forsprang redusert til to mål.

Etter pausen var tydeligvis alvoret seget inn. Forsvaret satt og Pål Kalvenes i mål var etter hvert i det mer umulige hjørnet. FyllingenBergen tok raskt ledelsen og den beholdt vi helt inn. Ledelsen vår var også oppe i syv mål før det endte med tre mål til slutt.

Nå venter finale mot vinneren av Haslum-Falk i Oslo Spektrum torsdag 30. desember kl 1415. Den andre semifinalen spilles torsdag 18. november kl 1900 i Nadderudhallen.
Er vi riktig heldig får vi med oss Tertnes sine J20 til Oslo. De spiller semifinale J20 førstkommende fredag kl 1800 mot Nordstrand. Denne kampen spilles i Slåtthaughallen. Vi ønsker jentene til Tertnes LYKKE TIL!

Kampfakta

FyllingenBergen – Drammen 42-39 (21-23)

Målscorere FyllingenBergen:
Preben Rasmussen 7
Alexander Benevoli 7
Eivind Tangen 6
Harald Reinkind 5
Eirik Engelsen 5
Sindre Kolseth 4 (2)
André Berge 3
Ole Martin Michelsen 3
Eirik Nesje 2

Toppscorer Drammen:
Fredrik Utengen 10

Utvisninger:
FyllingenBergen 1x2min og Drammen 1x2min

Dommere:
Rune Kristiansen og Harry Stikholmen

Tilskuere:
Fullt på Bane 1 🙂

(FyllingenBergen)