Follo sjanseløs – Bergen

Follo sjanseløs

Follo var oppe i uavgjort et par ganger tidlig i kampen, men etter dette så ikke FyllingenBergen seg tilbake og dro i land en fortjent nimålseier.

Mange var nok urolig før kampen mot Follo etter at statistikken forteller oss at dette er et lag vi har hatt problemer med. Denne statistikken var ikke spillerne opptatt av i dag og gikk ut med guts som det var en fryd å være vitne til!

Resolutt og kontant forsvarspill dannet grunnlaget for godt offensivt arbeid. I dag ble vi vitne til at Erik Bjørnsen igjen var i manesjen etter å ha vært ute i ca ett år med skulderskade. To mål fikk eldstebror Bjørnsen notert seg for. De interesserte vil vel begynne å regne på veddemålet med hans kjære Marthe nå som Erik igjen er aktiv i kamp.

Follos nr 14, Benjamin Nordby, gikk i gulvet med hodet først under et angrep på høyre kant og ble sendt til legevakten for sjekk. Vi håper at det går bra med han og at legene ikke finner noe ugreit!

Vi er svært fornøyd med to viktige poeng at nesten samtlige utespillere noterte seg i målprotokollen. Neste dyst er bortekamp mot Stord onsdag 24. kl 1900. Vi anbefaler en tur dit for alle Fyllingenvenner!

Dagen ble litt lenger en forventet for et par av våre i dag. To av spillerne som ble tatt ut slet lenge med å presse ut de nødvendige dråper til Antidoping Norge som kom på besøk 🙂

Les hos Bergens Tidende her og Bergensavisen her.

Kampfakta

FyllingenBergen-Follo 31-22 (17-10)

Målscorere FyllingenBergen:
Andreas Gjeitrem 5
Espen Holand 5
Kristian Bjørnsen 4 (1)
Eivind Tangen 4
Preben Rasmussen 3
Harald Reinkind 3
Erik Bjørnsen 2
Lean Bach-Nielsen 2
Iben Hvidsten 1
Alexander Benevoli 1
Oddmund Berg 1

Toppscorer Follo:
Magnus Jøndal 5

Beste spillere:
Jan Stankiewicz (FyllingenBergen) og Magnus Jøndal (Follo)

Utvisninger:
FyllingenBergen 3x2min og Follo 4x2min

Dommere:
Kim Andersen og Per Morten Sødal

Tilskuere:
494