Lokalsmell på Vestlandet – Bergen

Lokalsmell på Vestlandet

Det er alltid tøft og tett når Stord og Fyllingen møtes. Kampen i ettermiddag blir nok intet unntak.

FyllingenBergen reiser til Stord med en god følelse i kroppen etter seier over Follo sist helg. Stord har hatt en mager poengfangst så langt, men er et vrient lag å spille mot så her skal vi ikke ta noe for gitt. Vi satser på at hurtigtoget Kristian Bjørnsen og lagkameratene hans ordner to poeng.

Med denne kampen er det kun tre kamper igjen før mesterskapspausen. Vi møter Viking Stavanger (spennende!) hjemme onsdag 1. desember kl 1830 og Drammen borte lørdag 11. desember. Deretter er det pinnekjøtt, G20-finale i Oslo Spektrum, fyrverkeri og VM i Sverige før vi er i gang igjen!

Vi vil rapportere litt underveis fra kampen mot Stord på våre Facebooksider.