Eivind Tangen historisk – Bergen

Eivind Tangen historisk

Under tirsdagens kamp mot Danmark i "För-VM" fikk Eivind bra med spilletid og var på banen ca 40 minutter. Han noterte seg på kamprapporten med tre fulltreffere. Dette gjorde han til den yngste spilleren som har scoret med A-landslaget!

Turneringen i Sverige spilles over to dager. Tirsdag spilte Norge mot Danmark og Sverige mot Island. Norge stilte med et svært redusert lag mot et toppet Danmark og tapte 36-31. Onsdag møtes vinnerne og taperne. Dvs at Norge spiller «bronsefinale» mot Island mens Sverige spiller finale mot Danmark etter at Sverige slo Island 31-26.

Listen over norske spillere som ikke var med er ganske så imponerende: Kristian Kjelling, Håvard Tvedten, Frank Løke, Bjarte Myrhol, Kjetil Strand, Børge Lund, Christoffer Rambo og Einar Sand Koren! Allikevel holdt vi følge med danskene til det var ca ti minutter igjen av kampen.

Les mer om kampen på NHFs sider her og begge kampene tirsdag hos HEH her. Bergens Tidene har både journalist og fotograf på plass i Sverige. Her finner du Trond Sandviks omtale av tirsdagens kamp for Norge (med kampfakta og det hele).