Banens beste?! – Bergen

Banens beste?!

Ifm NM-finalene 30. desember har Norsk Topphåndball satt opp muligheten til å stemme på banens beste i alle fire kampene vha SMS. Blant de som stemmer trekkes det finaledrakter signert av alle lagets spillere.

Vi i FyllingenBergen tar opplegget litt videre….

Den som vinner i vår trekning kan velge hvilken av spillerne man vil ha drakten til. Hvis det er praktisk mulig blir den valgte drakten overlevert av den aktuelle spilleren på Håndballgallaen i Haukelandshallen 12. februar!

Det er naturligvis lettest å velge beste spiller hvis man er i Oslo Spektrum, eller ser kampen på TV. Juniorfinalene sendes ikke på TV, så da må man være på åstedet for å få med seg detaljene. Men hvorfor ikke stemme på vår beste selv om du ikke er i Oslo Spektrum?

Det er «tusen» grunner til å avgi din stemme:
– fremhev den spilleren du synes har gjort en god figur hittil i sesongen
– stem på den tøffeste
– stem på den du er i familie med
– stem på ……..

Har du virkelig vinnerlykken med deg kan faktisk vinne hele åtte spillerdrakter hvis du stemmer på en spiller hos alle lagene og du trekkes ut som vinner hos alle åtte lag. Oddsene for dette er vesentlig bedre enn å vinne hos Norsk Tipping og der leverer du sikker inn hver uke 😉

For å stemme sender du en SMS til 2258 med kodeordet Fyllingen etterfulgt av draktnummeret (feks «fyllingen 3» hvis du vil stemme på Iben). Du kan stemme fra nå og helt til midnatt 30. desember. Vinnerne trekkes nyttårsaften og offentliggjøres på lagenes hjemmesider samt på www.topphandball.no.
Det koster 5,- pr stemme. Overskuddet går til klubben du stemmer på.

Draktummerne kommer her:
1 – Morten Skarstein-Hatlen
2 – Preben Rasmussen
3 – Iben Hvidsten
4 – André Berge
6 – Harald Reinkind
7 – Eirik Engelsen
9 – Ole Martin Michelsen
10 – Lasse Hansen
11 – Sindre Kvinge Kolseth
13 – Alexander Benevoli
15 – Eivind Tangen
16 – Pål Kalvenes
21 – Erik Nesje
22 – Erlend Rødland Storegjerde

IKKE GLEM TERTNES! Spillerliste legges ut på deres nettsted.

Norsk Topphåndballs artikkel om dette finner du her.