Sparrunde – Bergen

Sparrunde

Vi har mottatt følgende rapport fra Chriss-Robert Thorsen, treneren som var med Sparlaget til Trondheim:

FYLLINGENBERGEN – SVERRESBORG (20-12)  36-21

MÅLSCORERE; ERLEND VINDENES (2) – SINDRE KOLSETH (3) – FREDRIK MOSSESTAD (2) ANDRE BERGE (5) OLE MARTIN MICHELSEN (6) EIRIK ENGELSEN (3) EIVIND TANGEN (6) EIRIK NESJE (2) HARALD REINKIND (7)

TOPP KAMP HVOR DET VAR FULL HALL OG MYE SPENNING. FYLLINGEN FØRTE KAMPEN, MEN SVERRESBORG FULGTE TETT I STARTEN TIL 8-8. EN TIME OUT FOR FYLLINGEN OG ENDRING  AV FORSVARET FØRTE TIL 20-12 TIL PAUSE. EN STRÅLENDE KAMP AV GUTTENE. JEG TROR SVERRESBORG GUTTENE FREMDELES IKKE SKJØNNER HVA SOM TRAFF DEM..

 

HASLUM HK – FYLLINGENBERGEN  (17-19)  27-35

MÅLSCORERE;  ERLEND VINDENES (1) – SINDRE KOLSETH (2) – FREDRIK MOSSESTAD (3) ANDRE BERGE (8) OLE MARTIN MICHELSEN (9) EIRIK ENGELSEN (1) EIVIND TANGEN (7) HARALD REINKIND (4)

HASLUM KJØRTE ET VANVITTIG TEMPO, SPESIELT VED AVKAST, NOE VI BRUKTE LITT TID PÅ Å FÅ TAK PÅ. VI FØRTE FØRSTE OMGANG, OG VAR TIDLIG OPPE I 5 MÅLS LEDELSE. ETTER EN DÅRLIG PERIODE, TOK HASLUM OSS IGJEN PÅ STILLINGEN 14-14. MEN VI KLARTE Å KOMME I FØRINGEN MED TO TIL PAUSE. ANDRE OMGANG STARTET MED ET SMELL FRA VÅR SIDE. VI VAR FORAN ME 12 PÅ DET MESTE, OG HADDE FULL KONTROLL.

 

TILLER – FYLLINGENBERGEN  (9-16)  19-29

MÅLSCORERE;  ERLEND VINDENES (2) – SINDRE KOLSETH (2) – FREDRIK MOSSESTAD (1) HENRIK BØRNES (1) – LASSE HANSEN (2) – ANDRE BERGE (6) – OLE MARTIN MICHELSEN (6) – EIRIK ENGELSEN (6) – EIRIK NESJE (3)

MASSE SPENNING I DENNE KAMPEN DA VI HADDE SENDT 3 SPILLERE TIL OSLO FOR A KAMP. GUTTENE STARTET MEGET BRA OG LEDET TIDLIG 9-4. SÅ KOM BREMSEN PÅ, OG TILLER SCORET 5 KJAPPE OG STILLINGEN VAR PLUTSELIG 9-9 OG FYLLINGEN TAR TIMEOUT. ETTER DET SCORET IKKE TILLER MER DEN OMGANGEN OG FYLLINGEN LEDET 9-16 TIL PAUSE. GUTTENE FOSSET VIDERE OG KNUSTE TILLER MED 10 MÅL. NOK EN VELDIG GOD KAMP VAR UNNAGJORT, OG 6 POENG MED HJEM TIL BERGEN.