Elendig første ødela – Bergen

Elendig første ødela

Elverum - FyllingenBergen var åpningskamp i nye Terningen Arena hvor om lag 1700 hadde funnet veien til tribunen.

FyllingenBergen åpnet dårlig og ble liggende 2 mål bak allerede etter 10min, halveis i omgangen var ledelsen til Elverum doblet. Elverum var effektive i sitt kontraspill mens FyllingenBergen bommet for mye og hadde for mange tekniske feil. Dette førte til at Elverum kunne gå til pause med 17-12 ledelse.

I andre omgang settes sjansene noe som resulterer i færre kontinger for Elverum. I etablert forsvar hadde Laget fra Bergen grei kontroll og kunne kontre inn ett par enkle mål, noe som gjør at FyllingenBergen sakte men sikkert tar innpå vertene. Halvveis inn i omgangen er vi igjen bare 2 mål bak. Etter 23min er det uavgjort etter scoring av Kristian Bjørnsen. Lagene følger hverandre gjennom de siste minuttene og med 3,5 minutt igjen leder FyllingenBergen 31-30. Dessverre utligner Elverum 2 ganger mens FyllingenBergen bommer og pådrar seg tekniske feil i sluttminuttene.

All hyllest til Elverum for ett flott arrangement og god stemning på tribunen!