Jakter 4.plassen – Bergen

Jakter 4.plassen

FyllingenBergen jakter en 4.plass i serien. Dette vil gi FyllingenBergen ett godt utgangspunkt foran trekningen til sluttspillet. ØIF Arendal inntar 4.plass på nåværende tidspunkt, men denne kan FyllingenBergen kapre da laget kan ta dem på innbyrdes oppgjør. Hjemmekampen mot Arendal spilles 19.mars i Framohallen.

FyllingenBergen spilte fredag mot Runar. Begge lag hadde sentrale spillere ute med skade. FyllingenBergens Lean Bach-Nielsen og Runars Trym Bilov-Olsen. I følge Anders Fältnäs spilte laget årsbeste i første omgang og hadde kontroll hele kampen gjennom. Kristian Bjørnsen ble toppscorer med 8 mål. Vi håper Kristian og laget klarer å prestere like bra i morgendagens hjemmekamp mot BSK/NIF. 

BSK/NIF ligger per tid på 7.plass og hadde sin forrige kamp mot Elverum hvor de tapte 24-39. Ved forrige møte endte det med 4 målsseier til FyllingenBergen 30-26.

FyllingenBergen håper alle som ikke er på fjellet finner veien til Framohallen onsdag kl.1830! Vi lover fart og spenning i en varm og snøfri Framohall!