Seier etter årsverste – Bergen

Seier etter årsverste

FyllingenBergen vant gårsdagens oppgjør mot BSK/NIF med 27-23.

Det er ikke langt mellom oppturene og nedturene i dagens elitehåndball. Det viste FyllingenBergen i går. Etter sesongbeste borte mot Runar på fredag var det altså sesongverste i Framohallen i går. Men vi skal ikke glemme at det er poengene vi spiller om, og de ble værende i Bergen! Dette viser at laget kan ta poeng selv på dårlige dager, noe som kan bety mye nå i slutten av sesongen. Jas holdt laget inne i kampen med viktige redninger i kritiske deler av kampen og ble kåret til FyllingenBergens beste spiller. I tillegg stod Tommy Pettersson og Oddmund Berg frem i en kamp hvor våre faste skyttere ikke helt hadde dagen.

BSK/NIF sin beste spiller var klart med på å gjøre kampen jevn og spennende. Keeper Emil Jungman stod solid til tross for to skudd via ansiktet og inn. Spillende trener Michael Bech Rehnquist pådro seg rødt kort etter 3 utvisninger midtveis i andre omgang.

FyllingenBergen møter Haslum borte i neste seriekamp. Kampen spiller 16.mars kl.19 og kan følges online på handball.no

Neste hjemmekamp er lørdag 19.mars hvor vi tar i mot ØIF Arendal. Her skal 3-målstapet borte revansjeres!

 

Kampinfo:

Kristian Bjørnsen 8

Espen Holand 4

Andreas Gjeitrem 3

Tommy Pettersson 3

Oddmund Berg 3

Eivind Tangen 3

Preben Rasmussen 2

Alexander Benevoli 1

2x2min

 

Toppscorer BSK/NIF:

Anders Tverdal

4x2min

1 rødt kort