Ny keeper til Bergen – Bergen

Ny keeper til Bergen

Vi skal vel ikke si at vi aldri vil få se Jas mellom stengene igjen. Men FyllingenBergen er glade for at IK Sävenhof spiller Daniel Bergquist har signert for klubben ettersom Jas legger skoene på hyllen.

Daniel Bergquist har blant annet en fortid i Alingsås HL som Fyllingen har spilt mot flere ganger i internasjonale sammenheng. De siste årene har Daniel spilt for storklubben IK Sävenhof, hvor han har vært annenkeeper bak Thomas Forsberg. Morten Skarstein Hatlen har vært 2. keeper bak Jas denne sesongen og vil sammen med Daniel danne duoen som skal utgjøre sisteskansen for FyllingenBergen neste sesong. Jan Stankiewicz blir fremdeles å finne i Fyllingen miljøet ettersom han skal være keepertrener for de to sisteskansene våre.

FyllingenBergen ønsker Daniel velkommen til klubben og Bergen!

(FyllingenBergen)