Tommy forlater Bergen – Bergen

Tommy forlater Bergen

Tommy Pettersson har vært i Fyllingen siden januar 2009. Han har tatt del i både seriegull og sluttspillgull. Vi håper han får med seg enda ett sluttspillgull før han vender hjem til Göteborg. Tommy har nå funnet at tiden er inne for å studere og ønsker å gjøre dette i sin hjemby Göteborg.

FyllingenBergen har satt stor pris på innsatsen Tommy har gjort både på og utenfor banen. På håndballbanen har han vært blant de mest erfarne og vet å styre skuten når han kommer utpå. Tommy skal også ha mye av æren for at det gror godt blant Fyllingens yngste gutter. Her har han vært trener for gutter født 99-01 og det har under hans ledelse strømmet til gutter som ønsker å spille håndball.

FyllingenBergen ønsker Tommy Pettersson lykke til med både studier og håndball! Ettersom han har samboer fra Bergen skal vi nok ikke se bort i fra at han kanskje blir å finne i den gule Fyllingendrakten også en gang i fremtiden:)