Rapport fra Barcelona – Bergen

Rapport fra Barcelona

Harald har fra tidlig håndballkarriere forberedt seg til Barcelona. Her avbildet som niåring sammen med sin bror Eirik.

Harald Reinkind er for tiden på trening med Barcelona. Han dro ned søndag og skal tilbringe hele uken med Barcelona. På telefon fra storbyen kan han fortelle at uken startet med trening med juniorlaget. Han synes selv treningen gikk greit og traff blant annet spillere som har vært motstandere i juniorlandslagskamper, samt spillere som Nagy. Nagy er en av Barcelonas største spillere og rager ett godt hode over Harald Reinkind.

Resten av uken er det trening med Barcelona sitt A og delvis B-lag som gjelder hvor blant annet Nagy, en av Barcelonas største spiller, tok del. Også Barca er preget av at flere spillere er på landslagssamlinger og dermed kjøres det felles trening med A og B -lag. Nivået er likevel høyt og treningene utfordrende i den form av at man vektlegger litt andre ferdigheter i feriebyen enn man gjør her i nord, samt at spillerne er en del fysisk større enn hva vi er vant med fra hjemlig serie.

På spørsmål hvordan kommunikasjonen går ettersom det meste går i spansk er tilbakemeldingen at det går helt greit. Spillerne som er flinke i engelsk oversetter hva trenerne sier og ellers har han lært enkelte ord som er greit å få med seg når man står i forsvar.

Barcelona trener i en arena som tar ca.9000 tilskuere og som også er brukt til hockey og basket. Så dersom andre idretter har arrangement må laget trene i en hall som er mer lik vår egen, men som likevel er omringet av 9 fotballbaner! Barcelonas hovedarena ligger like ved Camp Nou som er Barcelona fotball sin hjemmearena, hvor de møtte Arsenal tirsdag. Reinkind sørget selvfølgelig for å få med seg kampen! Ellers benytter Harald tiden til å få med seg litt av severdighetene i Barcelona.

FyllingenBergen ønsker Harald fortsatt lykke til med treningene i Barcelona!