Treningskamp med Barca – Bergen

Treningskamp med Barca

Lagkaptein Laszlo Nagy (208 cm) lot FyllingenBergen-spilleren Harald Reinkind få plassen sin på høyre-back og var selv midtback. Her ser vi Nagy til venstre ved siden av Harald og høyreving Albert Rocas Comas i bakgrunnen.

Hovedtrener Xavi Pascual (helt til høyre) gir sine kommentarer, mens motstanderne fra 2. Laget gjør seg klar til straffekast. 2-laget har en snittalder på 20,1 år og 10 av spillerne er på yngre landslag i Spania.  5-6 av «juniorene» spiller også mye på 1. laget som leder spansk eliteserie.

Barcelona stilte med 4 trenere på dagens trening, samt fysio. På sidelinjen satt bl.a. Manager Xavier O´Callaghan og en av tidenes beste håndballspillere, Enric Masip som i dag er technical director i Barcelona. Masip har spilt på Barcelona i 15 år og la opp i 2004.

Publikum får normalt kjøpt billetter slik at de kan se på Barcelonas treninger, men i dag var det eliteseriekamp i basketball etterpå hvor Barcelona  slo Cajasol fra Sevilla greit med 73 – 60 og de leder spansk basketserie. Basketspillerne var alle svært høye med Perovic trolig som den høyeste med sine 217cm på strømpelesten.

(FyllingenBergen)