Kjepper i hjulene? – Bergen

Kjepper i hjulene?

Dersom FyllingenBergen tar poeng borte i kveld mot Haslum vil de i tillegg til å sitte med bedre utgangspunkt for 4.plassen, også kunne lage litt spenning på toppen av tabellen.

Haslum med tidligere Fyllingenkaptein Henrik Grøneng-Nilsen(bildet), har kun ett poengs forsprang ned til Elverum og videre 2poeng ned til Drammen. ØIF Arendal som sammen med FyllingenBergen kjemper om 4.plassen tar i mot Elverum i kveld i Nedeneshallen og kan komme opp i ryggen på Drammen med seier. Riktignok er ØIF Arendal da avhengig av at Viking sikrer seier mot Drammen i kampen som også spilles i kveld.

Fyllingenbergens Eivind Tangen er usikker til kveldens kamp, men er med i troppen og skal teipes og vil bli testet under oppvarming for om det blir kamp eller ikke.

FyllingenBergen reiser til naddrudhallen med troen på 2 poeng. Laget har spilt jevnt mot lagene i toppen, ett-målstap for Elverum, seier over Drammen tyder på at laget fra Vest har gode sjangser i kveldens kamp.

Med andre ord er det mange viktige og interresante kamper som spilles denne kvelden. FyllingenBergen møter ØIF Arendal førstkommende lørdag i Framohallen, og har noe å revansjere etter høstens bortetap.

Følg kampene online på handball.no eller på Fyllingenbergen sin facebook side.