Fremdeles mulig – Bergen

Fremdeles mulig

FyllingenBergen tapte gårsdagens kamp mot serieleder Haslum 35-28.

 

Anders Fältnäs lag spilte årsbeste i angrep i førsteomgang, men fikk en dårlig start i 2.omgang og bommet på to skudd mens Haslum traff på sine. Dermed var det ett Bergenslaget som måtte jage resten av kampen. Til tross for mannsoppdekkeing på Mamelund, klarte han å sette 11 mål, inkl. straffer. Fremtrendene blant våre var Kristian Bjørnsen, 10 (4str.), Harald Reinkind, 4, og Tommy Pettersson, 3mål. I tillegg overlot Jan Stankiewicz buret til Morten Skarstein Hatlen (bildet) det siste kvarteret, og unggutten svarte med en redningsstatistikk på 50%!

FyllingenBergen kan til tross for gårsdagens tap likevel klare å innta 4.plassen. Det avhenger at laget slår ØIF Arendal til helgen samt vinner resten av kampene. I tillegg må ØIF Arendal avgi 2 poeng på de siste kampene, noe som ikke er helt umulig ettersom laget skal møte serieleder Haslum i nest siste seriekamp.