Suverent!!! – Bergen

Suverent!!!

FyllingenBergen slo ØIF Arendal 41-22 etter total overkjøring i 2.omgang!

FyllingenBergen tok tidlig ledelsen i kampen og styrte i realiteten kampen helt inn. Alt klaffet, både forsvarspill, angrep og kontra. Harald Reinkind viste høy klasse de første 15 min av første omgang og endte med 6mål totalt. Mens Kristian Bjørnsen stod en utrolig kamp bakover og ødela det meste for ØIF Arendal i etablert angrep, samt satte inn en del flotte mål fremover. Videre kan man ikke la vær å nevne Andreas Gjeitrem som blir kampens toppscorer med 8 mål. Til pause stod det 17-12 til de gulkledde. Gjestene så regelrett avkledd ut i andre omgang og da tiden var ute stod de utrolige 41-22 på tavlen! Dette viser at laget hører til blant topplagene og skal bli vanskelig å slå resten av sesongen og i det kommende sluttspillet.

Med dette har FyllingenBergen ØIF Arendal på innbyrdes etter 3 måls tapet borte. Hvorfor bare vinne med 4 når man kan vinne med 19!!? Nå må laget «bare» vinne de 3 siste seriekampen, samt håpe at Haslum gjør jobben sin og fratar ØIF Arendal enda 2 poeng. Da tar FyllingenBergen den viktige 4.plassen i Postenligaen.

Siste hjemmekamp før sluttspillet er onsdag 30.mars kl.19 i Framohallen mot Stord som kjemper om overlevelse i Postenliagaen. Neste søndag spiller FyllingenBergen borte mot Follo.

Kampinfo:

Preben Rasmussen 2mål

Andreas Gjeitrem 8mål

Harald Reinkind 6mål

Erik Bjørnsen 2mål

Espen Holand 3mål

Kristian Bjørnsen 7 (3) mål

Alexander Benevoli 3mål

Eivind Tangen 1mål

Lean Bach-Nielsen 3mål

Oddmund Berg 2mål

Tommy Pettersson 3mål

 

Toppscorer ØIF Arendal:

Sondre Paulsen 8mål