Sender vi Stord ned i 1.div? – Bergen

Sender vi Stord ned i 1.div?

Med FyllingenBergen seier i morgendagens vestlandsoppgjør mot Stord kan gjestene være å finne i 1. divisjon neste sesong.

Det er en jevnt i bunnen av tabellen. Stord ligger på direkte nedrykk kun ett poeng bak Oppsal på kvalikk og Runar på «sikker plass. De to sistnevnte spiller for øvrig mot hverandre på søndag kl.17 i Jotunhallen. Stord har BSK/NIF i siste kamp (8. plass), mens Oppsal møter Vålerenga (12. plass) og Runar møter ØIF Arendal (4. plass) i siste serierunde.

FyllingenBergen har enda ikke gitt opp håpet om 4. plassen, men helgens nederlag mot Follo har gjort det adskillig vanskeligere og vi er avhengig av hjelp fra andre for å få plassen. FyllingenBergen må vinne sine 2 siste kamper, Stord og Viking Stavanger, mens ØIF Arendal må tape sine. ØIF Arendal møter Haslum i morgen og som nevnt Runar i siste kamp.

FyllingenBergen stiller med fullt mannskap foruten en usikker Oddmund Berg. Berg fikk en smell i kneet etter en hard landing på trening i forrige uke. Berg stod over helgens kamp mot Follo, men vi krysser fingrene for at han er klar igjen til morgendagens kamp. FyllingenBergen tapte borte for Stord 23-28 i november og dette er nok FyllingenBergen guttene veldig klare for å revansjer!

Det er ikke bare elitekamp i Framohallen i morgen:

FyllingenBergens gutter 16 møter Stord i morgen kl.1645.

Foredrag: «Sponsing som bevisst merkevarebygging» ved Ådne Nerhus fra AXA. Påmelding til anita@fyllingenbergen.no.

Kom i Framohallen onsdag! Det blir kamp om æren, vestlandet og ikke minst 2 poeng!!

(FyllingenBergen)