Stord senket – 4. plass? – Bergen

Stord senket – 4. plass?

FyllingenBergen vant onsdagens vestlandsoppgjør mot Stord med hele 32 -22 og det kunne lett vært mer!

Med seieren mot Stord samt at ØIF Arendal tapte mot Haslum, er håpet om 4. plassen fremdeles i livet. FyllingenBergen er avhengig av å vinne borte mot Viking Stavanger førstkommende onsdag, samt at ØIF må tape mot Runar.

FyllingenBergen utklasset Stord fra første sekund i onsdagens oppgjør. Etter 20 min ledet FB hele 10-4, til pause 15-6. I andre omgang handlet det kun om hvor mye FyllingenBergen skulle vinne med. Men Anders Fältnäs benyttet anledningen til å gi de unge spilletid. Dermed dro man 2 poeng i land med en flott 10 måls seier.

Tenningsnivået både på banen og tribunen var det heller ikke noe å si på. Det har i det siste pågått en liten «kamp» mellom leirene etter forrige møte hvor FyllingenBergen tapte med 4 mål. De siste dagers medieoppslag har ikke gjort denne saken mindre varm. Det var derfor god temperatur på banen fra start av. Stord stilte også med busslast med supportere som virkelig gjorde sitt for at Stord skulle prestere på banen. Men FyllingenBergen sine supportere viste at de også kan støtte laget sitt. Med andre ord var det en uvanlig god stemning på tribunen!

Kristian Bjørnsen ble kåret til hjemmelaget beste spiller, mens Øyvind Nyhammer som spilte sin første kamp etter skade ble bortelagets beste spiller.

Preben Rasmussen 1mål

Andreas Gjeitrem 2mål

Harald Reinkind 3mål

Espen Holand 3mål

Kristian Bjørnsen 10(5)mål

Alexander Benevoli 1 mål

Eivind Tangen 4mål

Lean Bach-Nielsen 3mål

Tommy Pettersson 5mål

Toppscorer Stord: Øyvind Nyhammer 10(2)mål

FB: 2 gule kort og 4x2min

Stord: 2 gule og 1 rødt, 5x2min